Leestijd: 0 minuten

Shoptip voor een chemicaliënvrij dagelijks leven

14. november 2023 | Medeco Cleantec

Het thema duurzaamheid is al lang doorgedrongen tot alle gebieden van het leven - inclusief het huishouden en hygiëne. Iedereen die op zoek is naar geschikte producten voor duurzaam schoonmaken vindt wat hij zoekt in de online shop chemiefrei.com.

Het bijzondere aan de chemiefrei shop: Alle producten voldoen aan het groene schoonmaakconcept. Dit betekent dat er geen reinigingschemicaliën worden gebruikt, dus schoonmaken beschermt niet alleen het milieu, maar ook je eigen gezondheid.

Het assortiment van de winkel omvat de Wipe & Clean allround reinigingsdoek, waarmee alle oppervlakken grondig kunnen worden gereinigd en ziektekiemen kunnen worden geïnactiveerd met alleen water dankzij de koperpigmenten die erin zijn verwerkt.

HB Solution, een desinfectiemiddel op basis van alleen water en zout dat 99,9% van alle bacteriën, virussen (inclusief SARS-COV-2), schimmels, sporen en gisten op betrouwbare wijze verwijdert, biedt een even grondig desinfectie-effect.

Om langer van chemisch vrije en hygiënisch gereinigde oppervlakken te kunnen genieten, biedt de chemiefrei shop ook een oppervlakteafwerking met natuurlijk silicium aan, die de aanhechting van nieuw vuil bemoeilijkt en de daaropvolgende reiniging vergemakkelijkt.

Naast accessoires zoals microvezeldoeken van hoge kwaliteit, kan het boek over het en Green Cleaning concept ook besteld worden op chemiefrei.com - ook in praktische voordelige sets samen met chemievrije schoonmaakproducten.

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven