Tevreden klanten

Wat onze klanten zeggen

Gruppe 3082

Onze tevreden klanten zijn de beste bevestiging dat we met ons Green Cleaning concept en onze producten voor een kleine schoonmaakrevolutie kunnen zorgen in elke branche en op elk gebied.

review

Ben je al klant?

Help ons met je beoordeling.

Eenvoudig

Snel

Handig

Uitnodiging voor een introductiedemonstratie

Organiseer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel antwoord

Persoonlijk contact

Zonder verplichting

Uitnodiging voor een introductiedemonstratie

Organiseer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel antwoord

Persoonlijk contact

Zonder verplichting

MENINGEN VAN KLANTEN OVER ONS Green Cleaning Concept EN ONZE MICROREINIGERS

Gruppe 3119

Hieronder vind je een selectie van getuigenissen van onze vele tevreden klanten die genieten van een betere netheid en hygiëne zonder chemicaliën of schoonmaakmiddelen.

een

Wij hebben 2 stuks "stoom-cleaners van Medeco Cleantec. Deze machines gebruiken we onder andere in ons hotel, Hotel Nimma in Nijmegen, en de tweede machine thuis en op diverse locaties. De machines werken perfect en de resultaten zijn verbluffend.

Wim Burgers

Hotel en Restaurant Nimma Nijmegen

een

Top apparaat werkt naar behoren en belangrijk de steun die wij krijgen is perfect ik hoop dat jullie zo door blijven functioneren.

Savvas Nikolaidis

Filtabenelux

een

Wij zijn uitermate tevreden over het apparaat het is precies wat wij er van verwachten

Frans Fuykschot

SZR

een

Na een demonstratie gehad te hebben van dhr. Bert Peter Kruizinga uit ‘s Gravenzande,
ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in het aanschaffen van het stoomapparaat van medeco-cleantec.
De uitleg over het werken met het stoomapparaat was ontzettend informatief.
Inmiddels werk nu ruim 1 jaar met en het stoomapparaat en is geweldig. Ik raad het echt aan, is een top apparaat.

Bert Peter hartelijk dank voor je support

Stanly Deekman

SDCS - Stanly Deekman Cleaning Services

een

Sinds +/- twee jaar hebben wij de MediCleantec in gebruik. Wij hebben een slagerij waar we dagelijks veel schoon moeten maken. Voorheen deden we dit allemaal met de hand. Mede doordat dat we dit apparaat gebruiken kunnen wij veel sneller en effectiever schoonmaken. Met het handige "pistooltje" kunnen wij alle hoekjes en kiertjes makkelijk schoonmaken, waar wij met de hand moeilijk bij kunnen komen. Met de bijgeleverde steel en schoonmaakdoek kunnen wij makkelijk de plafonds en muren meenemen, zodat wij geen trapjes of opstapjes hoeven gebruiken. Met de speciale schoonmaakdoeken wassen wij tevens de ramen, die streeploos schoon worden. De ramen lijken schoner als dat wij deze met allerlei middeltjes wassen. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de klantenservice. Wanneer er iets is worden wij snel en vriendelijk geholpen. De enige nadelen van dit apparaat zijn dat het waterreservoir vaak bijgevuld moet worden en dat de slang uit ribbels bestaat, waardoor daar ook snel vuil tussenkomt. Dit apparaat bespaart ons veel (schoonmaak)tijd en maakt hygiënisch schoon, wat maakt dat wij erg blij zijn met dit apparaat en niet meer zonder willen!

Dijkstra

Slagerij Dijkstra

Filta Utrecht gebruikt de Cleantec stoomreiniger voor het ontvetten en schoonmaken van afzuigkappen en frituurbakken. Ook bij het ontstoppen van leidingen is het een super handig apparaat.

Filta Utrecht

Filta Utrecht

Dr. Jörg Dabernig, Plastisch Ästhetischer Chirurg

Aangezien we alle oppervlakken en apparaten met microdroge stoom hebben gereinigd, hebben we geen residuen meer en dus de best mogelijke omstandigheden voor een succesvolle desinfectie.

Dr. Jörg Dabernig

Plastisch chirurg

2 Sternekoch Patrick Coudert

We gebruiken de Micro Cleaner voor het reinigen en steriliseren van alle roestvrijstalen oppervlakken, tegels, afzuigkappen, muren, plafonds, vloeren, koelcellen, inclusief de keuken. afdichtingen, apparaten, enz. en zou niet meer zonder willen.

Patrick Coudert

2 sterren chef

csm__c_Interalpen-Hotel_Tyrol_Aussenansicht_Hotel_Sommer_Tag_7e3941757d

We kunnen ons de hoge hygiënestandaard die we in ons hotel hebben niet meer voorstellen zonder het gebruik van onze Micro Cleaners. We kunnen ze van harte aanbevelen.

Silvana Egger, huishoudster 5* Superior Interalpenhotel

5* Superieur Interalpenhotel

Brauereigasthof Hotel Aying

Onze ervaring tot nu toe met de Micro Cleaner, die we sinds 2016 regelmatig en zonder problemen gebruiken, is altijd positief geweest. Diepe poriënreiniging betekent dat na de basisreiniging in alle ruimten van ons hotel alleen nog onderhoudsreiniging nodig is, wat aanzienlijk minder arbeid en tijd kost.

Christine Worf, huishoudster van Brauereigasthof Hotel Aying

Huishoudster

kundenstimme

We gebruiken al 4 jaar Medeco Cleantec hittereinigingsapparaten met hoge prestaties in onze horecagelegenheden "Golf Restaurant Greens" in Aschheim en "Gaststätte Zunfthaus" in München. Dankzij de krachtige reinigingskracht van de droge microdamp kunnen we zelfs de meest hardnekkige resten en vuil snel en gemakkelijk verwijderen.

Karl-Heinz Wernitznig, eigenaar van restaurant Zunfthaus in München

Eigenaar

Kundenstimme-weiblich

Ons pension, mijn dansschool en een bedrijf dat honden en renpaarden fokt, stellen me elke dag voor nieuwe schoonmaakuitdagingen. Eindeloze uren, eindeloze chemicaliën en, in de loop der jaren, het ontstaan van chronische bronchitis veroorzaakt door chemicaliën. Ik ontdekte Medeco Cleantec via een aanbeveling, kocht het en kan sindsdien weer rustig ademhalen.

Vroege ochtend wacht Nicole

Algemeen directeur/eigenaar

s pfiff

We kunnen ons de hoge hygiënestandaard die we in ons hotel hebben niet meer voorstellen zonder het gebruik van onze Micro Cleaners. We kunnen ze van harte aanbevelen.

Restaurant S'Pfiff

Kundenstimme-weiblich

We zijn erg blij met ons droge-dampapparaat. We hadden nooit gedacht dat de verouderde tegels/voegen er weer als nieuw uit konden zien. Dit goede gevoel van zuiverheid is onbetaalbaar.

Stefanie Baier

man

Als manager van een grote medische praktijk met drie locaties en zes artsen hecht ik veel belang aan hygiëne in onze gebouwen en sluit ik hier geen compromissen.
Het product van Medeco Cleantec en het advies van Christine en Thomas Kogler over het droge-dampreinigingsapparaat hebben
overtuigde me onmiddellijk. Het desinfecterende effect van het apparaat door middel van thermische desinfectie zonder andere desinfecterende of reinigende middelen die de slijmvliezen irriteren, is absoluut indrukwekkend.
De eenvoudige hantering en veelzijdige toepassingsmogelijkheden ronden het product perfect af. Het apparaat is een absoluut hygiëneprobleem voor mijn praktijken en patiënten. Bedankt daarvoor!

Michael Mittendorfer

Kundenstimme-weiblich

Een echt uitstekend apparaat. Overal te gebruiken, onvervangbaar, effectief, tijdbesparend en zonder chemicaliën.

Christiane Zoellner

man

Geweldig apparaat - super in gebruik. Topadvies en training van mevrouw Seichter - hartelijk dank.

Klaus Satra

Kundenstimme-weiblich

Superapparaat. Ik zou het niet nog een keer willen weggeven. De presentatie en training door de consultant, mevrouw Seichter, was echt geweldig.

Suse Spiegelsberger

dd48256099f6fb6c6768ccbeaf13aa69

Ik ben erg blij met de MCT Micro Cleaner 24/7 en de verkoper Marco Mühlhausen. Hier zijn absolute professionals aan het werk. Zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen worden de vetresten in mijn foodtruck met fenomenaal gemak verwijderd. En Marco legt alles met zoveel plezier en enthousiasme uit en laat het je zien, dat zelfs schoonmaken leuk wordt en ik bijna niet kon wachten om mijn Micro Cleaner in gebruik te nemen. Hartelijk dank voor deze megapresentatie en de Micro Cleaner. 5 sterren van mij, zou er ook 10 geven.

Torsten Reitz, eigenaar van Streetfood 67

man

Ik las toevallig over het systeem in de krant en omdat ik al een tijdje op zoek was naar een optimaal reinigingssysteem voor mijn praktijk, maakte ik een afspraak. Ik was vrij snel overtuigd van de werking en het resultaat. Ik heb toen een basisreiniging van de praktijk uitgevoerd en dit gebeurt nu met regelmatige tussenpozen. De kosten en flexibiliteit van het gebruik van mijn eigen apparaat zorgen ervoor dat mijn operatie er altijd perfect schoon uitziet. Zeker een enorme sprong voorwaarts in het realiseren van schoonmaak en hygiëne in mijn praktijk. Bedankt!

Dr. Christoph Michlmayr, praktijkeigenaar

SeeHotel Wassermann

We werken al 2 jaar met de microdamptechnologie van medeco cleantec. We zijn er erg tevreden over. Natuur, water en gezondheid zijn onze topprioriteiten en daarom geven we de voorkeur aan chemisch reinigen. Poriëndiep schone voegen, afvoeren, sanitair, matrassen, gordijnen enz. kunnen hygiënisch gereinigd worden zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. We gebruiken medeco cleantec ook in onze keuken om roestvrijstalen oppervlakken, wanden, koelsystemen, afdichtingen enz. te reinigen en we zouden niet meer zonder willen. We zijn ons nog meer bewust geworden van het belang van hygiënische reinheid en de vernietiging van ziektekiemen en virussen, vooral tijdens de pandemie van het coronavirus. De klantenservice is vriendelijk, betrouwbaar en snel. Hartelijk dank!

SeeHotel Wassermann

Huishoudster

man

Enkele jaren geleden zijn we overgeschakeld op chemisch reinigen met droge microstoom. Niet alleen omdat het goed is voor het milieu en onze gezondheid, maar ook omdat het geld bespaart op schoonmaakmiddelen en water. Bovendien kunnen we het gebruiken om auto's overal schoon te maken - ongeacht een garage of olieafscheider - met een minimum aan inspanning. Dit betekent dat we mobiel zijn en bij je thuis, op je bedrijf of in je hotel kunnen komen om de binnenkant en/of buitenkant van je auto te reinigen zonder resten achter te laten, tot in de laatste spleetjes en hoekjes. Op verzoek bieden we ook een verzegeling om de oppervlakken te beschermen, zodat ze niet meer zo snel vuil worden en nieuw vuil gemakkelijk te verwijderen is.

Mobiel onderhoud van voertuigen

cropped-Logo_Horse-Energy

Ik leerde het Medeco Cleantec apparaat kennen van een goede vriend die paardrijdster is. Ik kocht het om mijn seminarieruimtes schoon te maken tijdens mijn opleiding in osteotherapie voor paarden. Ik was zo enthousiast over het gebruik dat ik ook andere toepassingsgebieden rond het "paard" uitprobeerde. Dingen die ons ruiters altijd veel moeite kosten, waren ineens heel gemakkelijk schoon te maken, bijv. hoofdstel en zadel, zelfs in de naden en gespen, rijlaarzen en ander schoeisel, drinkbakken en voerbakken en de paardenboxen, de poetsset/emmer, zadelkast, paardentrailer, enz.

Birgit Volesky, HORSE ENERGY® GmbH

Kundenstimme-weiblich

5 sterren voor de Micro Cleaner! De medewerker van Medeco Cleantec was zeer competent. Ik werd niet onder druk gezet of overgehaald om iets te kopen. Het apparaat overtuigde me zonder veel praten - alleen al door de resultaten tijdens het gebruik. Ik gebruik het apparaat nu al maanden en heb sindsdien geen druppel wasmiddel meer gebruikt in mijn huishouden. Alles wat me tijdens de demonstratie werd verteld, was waar. Dagelijks schoonmaken is weer echt leuk. Vervelende strepen veroorzaakt door resten van schoonmaakmiddelen behoren tot het verleden! Bovendien bespaar ik geld en tijd. Een ander belangrijk aspect voor mij was dat ik actief kan bijdragen aan de bescherming van ons milieu door geen schoonmaakproducten te gebruiken. De Micro Cleaner hoort eigenlijk in elk huishouden thuis. Een aankoop die echt loont.

Michaela S.

joblogo-gepe-gebaeudereinigung

Sinds 2018 gebruiken we verschillende Micro Cleaners met speciale industriële apparatuur en hebben we belangrijke schoonmaakprocessen kunnen optimaliseren om hulpbronnen te besparen. We zijn erg tevreden met de apparaten. De microreinigers worden op verschillende locaties gebruikt door onze veeleisende grote klanten - vaak continu in bedrijf - voor basis-, onderhouds- en speciale reiniging. Vuil kan snel worden verwijderd van bijna alle oppervlakken (tapijt, hout, pvc, steen, marmer, tegels, natuursteen, enz.) De droge stoom met een zeer laag watergehalte maakt het ook mogelijk om waardevol meubilair en accessoires voorzichtig te reinigen op een manier die hun waarde behoudt. Zitoppervlakken, gestoffeerde meubels en vergadertafels worden ook snel en grondig gereinigd zonder resten achter te laten. Badkamers en toiletten, urinoirs, kranen en afvoeren worden eenvoudig en zonder chemicaliën gereinigd en gedesinfecteerd met de juiste sproeiers (HACCP-conform) om aanslag en onaangename geurtjes in één enkele handeling te verwijderen. Onze klanten waarderen dit soort duurzame hygiënische reinheid enorm. Samenvattend kan worden gezegd dat de apparaten zichzelf snel terugverdienen door besparingen op arbeidstijd en kosten. De schoonmakers werken er ook graag mee omdat het heel snel en gemakkelijk te gebruiken is en hun gezondheid beschermt. We willen de heer Grün bedanken voor het goede advies, de instructie van onze medewerkers en de steun.

Uwe Schmidt, Manager Technische Operaties bij Gepe Gebäudedienste Peterhoff GmbH

man

Reinigen met de Cleantec is eenvoudig, uiterst effectief en tijdbesparend. Het resultaat: een bijna klinisch zuivere, ongeëvenaarde reiniging, zonder reinigingsmiddel. Schoonmaken kan niet eenvoudiger en zachter en werken met het apparaat is echt leuk omdat het makkelijk te gebruiken is en de resultaten uitstekend zijn. Het schone effect is onbeschrijflijk. Je realiseert je pas echt de waarde van de Micro Cleaner als je hem gebruikt en ziet wat hij kan doen. We gebruiken het op alle gebieden en er is werkelijk niets dat het niet kan. Het uitgebreide assortiment accessoires maakt het eenvoudig om snel en zeer grondig schoon te maken. Elk spleetje is super schoon zonder veel moeite. Het apparaat is onmisbaar voor ons geworden. Een echte aanrader voor iedereen!

We gebruiken ook de strijkplank/strijkijzer en zijn er erg blij mee. Strijken gaat snel en gemakkelijk en het wasgoed wordt zichtbaar zachter gladgestreken. Niet te vergelijken met conventioneel stoomstrijken.
Klantenservice en klantenservice en training zijn absoluut top. Hartelijk dank aan de verkoopvertegenwoordiger, mevrouw Seichter.

Kuil Walter

man

We kochten de Micro Cleaner nog voor Corona om milieuredenen, eigenlijk gewoon om schoon te maken. Toen waren we al enthousiast, maar nu tijdens Corona is het de hele dag in gebruik. Ons wapen tegen het virus naast ventilatie. Als je vragen hebt of reparaties nodig hebt, staat het Medeco-team altijd voor je klaar en zorgt het voor snelle oplossingen op een vriendelijke en deskundige manier.

Gezamenlijke praktijk Klein-Loser-Simon

Kundenstimme-weiblich

Ik gebruik de Micro Cleaner sinds vorig jaar en ben er erg tevreden over. Of het nu ramen, vloeren, keuken of sanitaire ruimtes zijn - met de Micro Cleaner is alles sprankelend schoon en zonder schoonmaakmiddelen, zodat de pootjes van mijn huisdieren gespaard blijven. Ik was ook onder de indruk van de ondersteuning die Medco Cleantec bood. Als je vragen hebt, vind je hier onmiddellijk een competente contactpersoon!

Ingrid Leitner

man

Ik gebruik de Micro Cleaner nu twee maanden en kan het apparaat alleen maar aanraden vanwege de vele praktische en privétoepassingen! Goede ondersteuning van de consulent met een persoonlijke introductie thuis en in mijn praktijk!

Dr. Matthias Neumann

Alexas

We zouden niet meer zonder de Micro Cleaner willen! Het apparaat is binnen een paar minuten klaar voor gebruik en we reinigen alles op een milieuvriendelijke manier zonder chemicaliën. De Micro Cleaner is onmisbaar geworden, vooral bij het schoonmaken van ons antiek voor de dressing. Oude pelzen, waardevolle stoffen en textiel worden hygiënisch en voorzichtig gereinigd met de fijne stoom.

Alexa's Vintage - Retro - Mode

Kundenstimme-weiblich

Heb je behoefte aan een echt gevoel van prestatie na een stressvolle dag? Pak dan de Micro Cleaner en maak er een rondje mee door het huis. Reinig met gemak, moeiteloos en sneller dan elke conventionele reinigingsmethode. Overdrijf ik? Dat dacht mijn man ook - totdat we met elkaar wedijverden in het schoonmaken van ramen: hij met spray en rakel, ik met mijn favoriete gereedschap. Na 15 minuten gaf hij het op. "Dat is oneerlijk: ik worstel, jij zingt". Maar dat is precies hoe het is. Veel plezier met schoonmaken zonder moe te worden! Na 3 jaar chemievrij schoonmaken spreek ik uit ervaring: elk nieuw apparaat wordt uiteindelijk een gewoonte - maar mijn Micro Cleaner niet: ik ben elke keer weer enthousiast! PS: Onthoud dit de volgende keer dat je in de supermarkt schoonmaakmiddelen koopt: Het is veel makkelijker, goedkoper en gezonder. Overstappen loont gegarandeerd!

Elisabeth Gruber

Gereinigte Fliesen

Tegelvoegen, afvoeren en sanitaire voorzieningen kunnen moeiteloos en hygiënisch worden gereinigd zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Alle scepsis werd meteen weggenomen toen we de schoonmaakresultaten zagen. De persoonlijke ondersteuning en instructie op het apparaat was zeer professioneel en vriendelijk. Het apparaat wordt sterk aanbevolen voor privéhuishoudens.

Susanne A.

man

We gebruiken al meer dan 2 jaar een apparaat in onze fysiotherapiepraktijk en zijn er erg tevreden over. We zijn ons nog meer bewust geworden van het belang van reiniging van diepe poriën en de gelijktijdige verwijdering van ziektekiemen en virussen, vooral tijdens de pandemie van het coronavirus. Daarom kochten we in maart een ander apparaat voor ons huishouden.

Patrick Kerner

Kundenstimme-weiblich

Ik kan de gegeven beoordelingen alleen maar bevestigen! Ik kan het advies en de ondersteuning van Medeco Cleantec alleen maar aanbevelen. Ik gebruik het apparaat elke dag en zou niet meer zonder willen.

Ana-Maria Wolf

Kundenstimme-weiblich

Het advies van Medeco Cleantec was erg goed. Ik gebruik mijn Micro Cleaner meerdere keren per week. Ik zou niet zonder willen. Milieubewust schoonmaken is nu mogelijk. Alle oppervlakken worden schoon. Vooral als huisdiereigenaar heb ik het gevoel dat alles schoon is en dat mijn huisdieren geen chemicaliën aan hun poten hebben die ze er altijd aflikken.

Ute Treppschuh

Kundenstimme-weiblich

Het beste advies, competente expertise, onmiddellijke hulp en, in het geval van een probleem, service zonder klachten. De apparaten zijn gewoon onmisbaar en ik kan me niet voorstellen hoe ik vroeger zonder had gekund. Vereenvoudigde reiniging, diepe hygiëne, vrij van chemicaliën, geurloos. Hartelijk dank aan dit team!

Nicole Frühwacht

man

Wij zijn een klant met een privéhuishouden en hebben lang overwogen of het "de moeite waard" is om in dit apparaat te investeren. Alles wat wordt beloofd en beschreven is echt waar. Het was absoluut de moeite waard; je kunt eindelijk plekken zoals hoeken en voegen schoon krijgen met weinig moeite. Wat ons erg positief is opgevallen, is dat het langer schoon blijft. Het is ook fantastisch voor ramen, keukenkastjes en ovens. We kunnen het apparaat echt aanbevelen. Het is bijna gênant, we houden nu zelfs van schoonmaken. Soms is het zelfs de oven bij een vriend. Conclusie: we raden het apparaat ook aan voor privéhuishoudens!

Neumann

Kundenstimme-weiblich

We werken nu al 3 jaar met de Micro Cleaner en we kunnen ons absoluut niet voorstellen dat we onze vakantiewoningen zonder zouden schoonmaken. Het apparaat maakt een extreem hoge standaard van reiniging en hygiëne mogelijk en reinigt oppervlakken, voegen, afvoeren, matrassen en zelfs de kleinste spleten. Keukens en badkamers schoonmaken zonder de Micro Cleaner is voor ons niet meer denkbaar. Het is gewoon leuk om mee te werken en tovert altijd een glimlach op je gezicht. Het schoonmaakresultaat is perfect.

Roswitha Walter / Vakantiehuis Bauer in Piding

We zetten ons in voor een gezonde en schone omgeving

Gruppe 3082

Milieubescherming wordt steeds belangrijker, vooral tegenwoordig, en we hebben een grote verantwoordelijkheid tegenover onze kinderen en toekomstige generaties. Daarom is het onze bijzondere zorg om samen met onze klanten bij te dragen aan het vermijden van milieubelastende chemicaliën en afvalbergen.

Hiervoor werken we nauw samen met competente partners op het gebied van handel, distributie, reiniging, desinfectie en productie om uitsluitend Europese producten van hoge kwaliteit te kunnen aanbieden voor de chemischvrije reiniging en desinfectie van alle oppervlakken en de lucht.

Vult u hier het formulier in voor een vrijblijvende afspraak

Gruppe 3082

Neem voor vragen, afspraken en verzoeken contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de eerste kennismaking.

Kruizinga Cleantec en/of

Medeco-Cleantec GmbH

Bert Peter Kruizinga

+31 6 14713201

[email protected]

stoppuhr

Snel antwoord

We nemen binnen 48 uur contact met u op.

handschlag (1)

Persoonlijk contact

We komen persoonlijk naar u toe voor een kennismakingsdemonstratie

Gruppe 3117

Zonder verplichting

Een aanvraag of bericht is geheel vrijblijvend

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven