Groep 3082

De coronapandemie heeft ons onze aanpak doen heroverwegen. We hebben onze schoonmaakmethoden onder de loep genomen en alles volledig geherstructureerd en gereorganiseerd.

Door over te schakelen op chemievrije en duurzame reiniging en desinfectie kunnen we veel water besparen en veel plastic afval en chemicaliën in afvalwater vermijden. Een kleine stap met een grote impact op onze gezondheid en ons milieu!

Het is niet langer voldoende om alleen maar te proberen schoon te maken en vuil te verwijderen. Het gaat veel meer om hygiënische reinheid om onze gasten en werknemers te beschermen tegen virussen en bacteriën. Vuile oppervlakken en multiresistente ziektekiemen bewijzen dat conventionele methoden met reinigings- en ontsmettingsmiddelen niet effectief genoeg zijn.

Daarom reinigen we onze hele faciliteit alleen met droge microstoom, d.w.z. verzadigde stoom die is verhit tot 200 °C! Met de kracht van warmte worden virussen thermisch geïnactiveerd en ziektekiemen - zelfs de meest hardnekkige MRSA-kiemen - sterk verminderd en gedood.

Alle resten van reinigingsmiddelen, ontsmettingsmiddelen en vuil worden snel en gemakkelijk verwijderd zonder resten achter te laten - zelfs op ontoegankelijke plaatsen. Dit verwijdert ook de voedingsbodem voor ziektekiemen. De oppervlakken - zelfs de gevoelige - worden toch beschermd.

Vooral mensen met allergieën zijn blij met dit soort schoonmaak in een hotel!

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven