Producten voor OPPERVLAK VEREDELING en bescherming

Duurzaam schoon dankzij natuurlijke oppervlakteafwerking

Gruppe 3082

Voor een optimaal resultaat en hygiëne op elk oppervlak is een poriëndiepe reiniging nodig. Een volledige verwijdering van vuildeeltjes en residuen kan worden bereikt met microdroogstoom.

Om deze ideale toestand zo lang mogelijk te behouden, wordt extra afwerking van de gereinigde oppervlakken aanbevolen. Deze gewenste bescherming is mogelijk met onze producten voor oppervlakteveredeling - natuurlijk ook op puur natuurlijke basis.

Oberflächenveredelung

Perfecte bescherming met natuurlijk silicium

Gruppe 3082

Alle ProCocoon-producten voor het beschermen en afwerken van oppervlakken zijn gebaseerd op natuurlijk en milieuvriendelijk silicium. Dit monomeer silicium Si14 is dungelaagd en vormt daarom slechts een flinterdun laagje op de poriën en beschermt zo een grote verscheidenheid aan oppervlakken zonder hun eigenschappen te veranderen of de poriën te verstoppen. Dit betekent: glanzende oppervlakken blijven glanzend, matte oppervlakken blijven mat, antislipoppervlakken blijven antislip en gladde oppervlakken blijven glad.

Bovendien kunnen vuil en resten (zoals kalk) zich dankzij de waterafstotende eigenschap van silicium niet meer goed hechten, evenmin als eventuele ziektekiemen. In plaats daarvan blijven ze als het ware op de siliciumlaag liggen en kunnen ze veel gemakkelijker en sneller worden verwijderd. Het resultaat: langdurig schone en vooral hygiënische oppervlakken.

Dankzij hun natuurlijke werking zijn oppervlakteafwerkingen op basis van silicium niet giftig, niet brandbaar, vrij van oplosmiddelen en biologisch afbreekbaar volgens de OESO-normen, maar wel bestand tegen bijna alle zuren en oplosmiddelen en bestand tegen UV-straling.

Voordelen van de silicium SI14+ beschermingsformule

Gruppe 3082
Hand die Erdkugel hält

MILIEUVRIENDELIJK EN VRIJ VAN CHEMICALIËN

Sicherheitssiegel

HOOG RENDEMENT

erfolgreiche Reinigung von Möbeln

Geen aanhechting van vuil

Sauberkeit

Minder schoonmaakwerk

Seifenblasen

Efficiëntere reiniging

Verhinderung von Viren und Bakterien

Betere hygiëne

De Prococoon-producten

Gruppe 3082
PS RTU

PROSEAL ORIGINAL

ProSeal Original is de optimale oppervlakteafwerking voor hout, laminaat, metaal, steen, leer, rubber of textiel - behalve voor glas en tegels.

De gebruiksklare oplossing hoeft alleen maar te worden verstoven op oppervlakken die tot in de poriën zijn gereinigd en te worden uitgesmeerd met een schone microvezeldoek - klaar is Kees.

produkt-prococoon-microsteam

PROCOCOON MAXIMAL

ProCocoon MAXIMAL beschermt ook alle soorten oppervlakken behalve glas en tegels en is bedoeld voor professioneel gebruik. In combinatie met de MicroCleaner kan de Premium Surface Protection gemakkelijk worden verspreid en beschermt het bijvoorbeeld autolak, gevoelige stenen vloeren, textiel of tapijten tegen hardnekkig vuil.

PS RTU 2

PROSEAL VOOR GLAS EN TEGELS

Deze kant-en-klare oplossing is speciaal geoptimaliseerd voor glas en oppervlakken met een hoog glasgehalte, zoals tegels en keramiek.

Na een grondige reiniging met microdroogstoom hoeft ProSeal alleen nog maar te worden opgespoten en het oppervlak drooggewreven met een schone microvezeldoek - en het oppervlak is beschermd tegen vuil en aanslag.

produkt-prococoon-microsteam

PROCOCOON MICROSTEAM

ProCocoon MICROSTEAM wordt gebruikt om glazen oppervlakken, tegels en roestvrijstalen oppervlakken, maar ook marmeren en kunststof oppervlakken, op grote schaal te beschermen tegen nieuw vuil. De waterafstotende oppervlakteafwerking vermindert bijvoorbeeld vervelende kalkaanslag op glas en in sanitaire ruimtes. Dankzij de MicroCleaner is het aanbrengen kinderspel.

Uitnodiging voor een introductiedemonstratie

Organiseer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel antwoord

Persoonlijk contact

Zonder verplichting

Uitnodiging voor een introductiedemonstratie

Organiseer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel antwoord

Persoonlijk contact

Zonder verplichting

Vult u hier het formulier in voor een vrijblijvende afspraak

Gruppe 3082

Neem voor vragen, afspraken en verzoeken contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de eerste kennismaking.

Kruizinga Cleantec en/of

Medeco-Cleantec GmbH

Bert Peter Kruizinga

+31 6 14713201

[email protected]

stoppuhr

Snel antwoord

We nemen binnen 48 uur contact met u op.

handschlag (1)

Persoonlijk contact

We komen persoonlijk naar u toe voor een kennismakingsdemonstratie

Gruppe 3117

Zonder verplichting

Een aanvraag of bericht is geheel vrijblijvend

Wat onze klanten zeggen over MEDECO CLEANTEC

Gruppe 3119
logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven