Onze partners

Samen meer bereiken

Gruppe 3082

Chemievrij schoonmaken betekent beter schoonmaken en vooral schoner schoonmaken. Dat deze kennis steeds meer ingang vindt, is niet in de laatste plaats te danken aan onze trouwe en toegewijde partners, die volledig achter ons Green Cleaning concept staan.

greensign_logo_Quadrat-01

Greensign Hotels

Hotels die bewust aandacht besteden aan duurzaamheid zijn nog makkelijker te vinden dankzij een keurmerk. GreenSign labelt nu meer dan 250 gecertificeerde hotels in 14 landen en werkt ook samen met tal van partners die hotels ondersteunen bij de overstap naar duurzame oplossingen op alle gebieden, zoals schoonmaak.

naar de website

logo-greenline

Greenline Hotels

Vakantiegangers en zakelijke gasten kunnen individuele en milieuvriendelijke hotels vinden op het boekingsplatform greenline hotels. Alle hotels hebben een internationaal erkend duurzaamheidscertificaat van InfraCert, het Instituut voor Duurzame Ontwikkeling in de Hotelbranche. Daarnaast biedt het portaal tips voor een duurzame levensstijl, biedt het informatie over nieuwe trends en wekt het de eetlust op voor spannende duurzame vakanties, in de stad of op het platteland.

naar de website

greenconference

Green Conference Hotels

GreenConferenceHotels.com is het eerste platform voor unieke, zorgvuldig uitgekozen, authentieke en duurzame conferentiehotels die zijn geselecteerd volgens de belangrijkste criteria voor duurzaamheid in de hotelbranche en zijn gecertificeerd met een erkend duurzaamheidskeurmerk. Om duurzaam management in de vergader- en evenementensector te implementeren, hebben deze conferentiehotels zich verplicht om natuurlijke hulpbronnen alleen te gebruiken voor zover ze zich kunnen herstellen.

naar de website

Lebensbaum

Lebensbaum

Het bedrijf Lebensbaum is ontstaan uit een kleine biologische winkel en is gespecialiseerd in de productie van biologische thee, koffie en specerijen. Lebensbaum betrekt zijn grondstoffen nog steeds rechtstreeks van zijn teeltpartners. Dit maakt een zorgvuldige selectie van ingrediënten mogelijk en garandeert de goede smaak van de producten. Lebensbaum gebruikt geen smaakversterkers of additieven uit principe.

naar de website

BIO HOTELS_logo_claim_190522

BIO Hotels

Natuurlijk, milieubewust, duurzaam: in de afgelopen 20 jaar hebben BIO HOTELS zich gevestigd als de meest duurzame hotelvereniging op de markt. Steeds meer bedrijven sluiten zich nu aan bij BIO HOTELS - ondanks of juist vanwege de strenge normen en richtlijnen. Er is tenslotte geen enkele andere hotelgroep die zijn gasten een gecertificeerde biologische kwaliteit en maximale transparantie garandeert.

naar de website

Logo_be-oh

be oh

Het team van het marketingbureau be oh, gevestigd in Tirol, is gespecialiseerd in doordachte concepten en op maat gemaakte oplossingen voor duurzaam toerisme. Naast traditionele marketing omvat het portfolio van be oh ook productontwikkeling, duurzaam eventmanagement en toerismeconsultancy.

naar de website

Vult u hier het formulier in voor een vrijblijvende afspraak

Gruppe 3082

Neem voor vragen, afspraken en verzoeken contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de eerste kennismaking.

Kruizinga Cleantec en/of

Medeco-Cleantec GmbH

Bert Peter Kruizinga

+31 6 14713201

[email protected]

stoppuhr

Snel antwoord

We nemen binnen 48 uur contact met u op.

handschlag (1)

Persoonlijk contact

We komen persoonlijk naar u toe voor een kennismakingsdemonstratie

Gruppe 3117

Zonder verplichting

Een aanvraag of bericht is geheel vrijblijvend

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven