Bedrijfsgegevens

Gruppe 3082

medeco cleantec GmbH
Georg-Aicher-Str. 1
D-83026 Rosenheim

Telefon: +49 8031 290610
Telefax: +49 8031 2906199
E-Mail: [email protected]

Wettelijk vertegenwoordigd door de directeur Andrea Schmid

Registergericht: Traunstein
Register-Nr.: HRB14465

Umsatzsteuer-ID: DE 223207253

 

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij in overeenstemming met §7 par.1 TMG verantwoordelijk voor eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn we als service-provider niet verplicht de doorgegeven of opgeslagen informatie te controleren, of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten, te onderzoeken. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetgeving blijven onaangetast. Een dergelijke aansprakelijkheid is echter alleen mogelijk vanaf de datum waarop een specifieke rechtsinbreuk bekend werd. Na kennisname van dergelijke schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid voor deze externe inhoud accepteren. De betreffende aanbieder of exploitant is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van alle gekoppelde sites. De gekoppelde sites werden op het moment van koppeling gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet vaststelbaar. Een permanente controle van de gekoppelde pagina’s is zonder concreet bewijs van een overtreding echter onredelijk. Na kennisname van schendingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

 

Auteursrecht

De door de website-exploitant gecreëerde inhoud en werken op deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, aanpassing, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn alleen toegestaan ​​voor privaat, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze website niet is gemaakt door de exploitant, worden de eigendomsrechten van derden gerespecteerd. Bijdragen van derden worden als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht vaststellen, vragen wij u dit aan ons te melden. Na kennisname van schendingen verwijderen wij dergelijke inhoud onmiddellijk.

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven