Groen reinigen voor uw branche

Oppervlakken en probleemgebieden snel, grondig en hygiënisch reinigen

Gruppe 3082

Duurzaam en chemievrij schoonmaken is mogelijk in elke branche en op elk gebied, zonder uitzondering. Want: Er is eigenlijk niets dat niet kan worden gereinigd met droge microstoom.

Schone oplossingen voor uw branche

Met de Micro Cleaner reinig je alle oppervlakken en probleemzones snel, grondig en hygiënisch. En dat op een milieuvriendelijke manier. Bekijk de voordelen voor jouw branche of gebied in het overzicht. Als je een vraag hebt over een specifiek schoonmaakprobleem, schrijf ons dan.

Gruppe 3082
Medische praktijken

Medische praktijken

De MediCleanTec Micro Cleaner is bijzonder geschikt voor medische praktijken, omdat het alle oppervlakken reinigt, bijv. apparatuur, behandeltafels, WC's, muren, meubilair, .... tot de vloeren (vinyl, linoleum, textiel, laminaat, tegels, hout, ...) op een bijzonder hygiënische manier dankzij de bijzonder hete microdroge stoom, verwijdert de broedplaatsen van ziektekiemen en heeft een zeer sterk kiemreducerend effect dankzij de warmte.

Supermarkten en detailhandel

Supermarkten & Winkels

Schappen, koelmeubels, vitrines, muren, plafonds, displays, ramen en alle soorten vloeren kunnen met de MediCleanTec Micro Cleaner bijzonder snel, eenvoudig en veel schoner worden gereinigd, en vooral zonder resten achter te laten. Overal waar voedsel wordt verwerkt, worden de hoge kiemreductie en reinigingsprestaties tot in de laatste voegen en kieren ook gewaardeerd. Ladders beklimmen en vervelend bukken is niet meer nodig, dus schoonmaken zonder chemicaliën is veel gezonder, niet alleen qua allergieën, maar ook ergonomisch.

Hotel - Restaurant

Hotel & Restaurant

De bijzonder zachte microdroge stoom is enerzijds ideaal voor het afstoffen en voorzichtig reinigen van gevoelig meubilair, meubels, gordijnen, lampenkappen, muren en plafonds, en anderzijds voor het reinigen van alle kamers en vloeren (laminaat-, houten-, stenen-, tegel-, tapijtvloeren, ...) tot de laatste naad op een hygiënisch schone en poriëndiepe manier. Sanitaire voorzieningen worden ook moeiteloos en snel bevrijd van ziektekiemen, vuil en residuen.

Micro droge damp reiniging in een auto interieur

Auto & boot reiniging

Buiten of binnen - met droge microstoom wordt een auto, fiets of boot snel, voorzichtig en duurzaam intensief gereinigd, waarbij niet alleen chemicaliën maar ook een enorme hoeveelheid water wordt bespaard. Dit betekent dat je overal kunt schoonmaken - zelfs buiten of op het water - zonder aarzeling en op een milieuvriendelijke manier.

Ambulance

Ambulance & Transporteur

De MediCleanTec Micro Cleaner is de sterkste micro-droogstomer in de kleinste ruimte en is daarom ook ideaal voor gebruik in voertuigen of kan met zijn extra lange slang overal komen - tot in de verste kieren en voegen - en ook daar reinigen zonder resten achter te laten en tot diep in de poriën. Kiemen maken geen kans meer zonder kweekmedium en tegen deze hitte.

Ziekenhuis

Ziekenhuizen en klinieken

Of het nu gaat om patiëntenkamers met alle inventaris, badkamers en douches, gangen of de operatiekamer - met de uiterst flexibele MediCleanTec Micro Cleaner kunnen alle oppervlakken en zelfs de moeilijkst toegankelijke plaatsen zeer efficiënt, snel en duurzaam worden gereinigd. Ziektekiemen worden hun voedingsbodem ontnomen en de warmte draagt bij aan een hoge kiemreductie - de oppervlakken kunnen snel weer worden gebruikt dankzij de zeer droge microstoomreiniging. Matrassen, meubels, apparaten, muren, plafonds, ramen en werkbladen worden net zo voorzichtig behandeld als plastic, houten- of tapijtvloeren, plavuizen inclusief voegen. Leer, glas, siliconen, afdichtingen, enz.

AdobeStock_133993829

Scholen & Kinderdagverblijven

Duurzaam schoonmaken zonder chemicaliën met het oog op gezondheid en milieubescherming is ook erg populair in algemene voorzieningen. Op alle meubels, muren, plafonds en vloeren worden de oppervlakken niet alleen tot in de kleinste kieren gereinigd, maar worden schimmels en ziektekiemen ook in hoge mate gereduceerd zonder negatieve bijwerkingen. Onaangename geurtjes worden ook op een causale manier verwijderd.

Keuken

(Groot)keukens & Catering

Vooral waar voedsel wordt verwerkt, wordt de hygiënische reinheid en de hoge kiemreductie van de MediCleanTec Micro Cleaner zeer gewaardeerd en zelfs actief aanbevolen door de Duitse federatie van voedselinspecteurs. Vooral muren, plafonds, werkoppervlakken, koelapparatuur, vloeren en apparaten kunnen snel en gemakkelijk worden gereinigd tot in de kleinste kieren en voegen, zonder residu achter te laten. Elektronica, afdichtingen en gevoelige oppervlakken worden daarbij beschermd.

Voedselproductie

Voedselindustrie

Onze MediCleanTec industriële droge stoomunits zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en vermogens (2,45 kW tot meer dan 40 kW elektriciteit of zelfs diesel) en zelfs individueel afgestemd en uitgerust voor speciale vereisten. Hierdoor kunnen we gerichte oplossingen bieden voor reinigingsproblemen op een breed scala aan oppervlakken en apparatuur voor industriële toepassingen. De kiemen worden zo beroofd van hun kweekmedium en er wordt een hoge kiemreductie bereikt door het enorme hitte-effect, zodat ook resistentievorming wordt voorkomen.

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Niet alleen in toiletten, gootsteenafvoeren en in voegen sluimeren hardnekkige resten en ongewenste kiemen, schimmels en biofilms enz. die snel en eenvoudig verwijderd kunnen worden met de MediCleanTec Micro Cleaner. Hygiënisch en duurzaam schoon moet ook standaard zijn op muren en vloeren van sanitaire ruimtes.

Bejaardentehuis

Verpleeghuizen en Serviceflats

Duurzaam chemicaliënvrij hygiënisch reinigen en desinfecteren is natuurlijk ook een belangrijk aandachtspunt in de zin van gezondheidsbescherming in verpleeghuizen en serviceflats. Van de kamers tot de keuken, van de sanitaire voorzieningen tot de noodzakelijke uitrusting zoals rolstoelen, loophulpmiddelen, rollators of badliften, hygiëne is essentieel. Met ons Green Cleaning Concept worden oppervlakken niet alleen tot in de kieren gereinigd, maar worden ook schimmels en ziektekiemen in hoge mate en zonder negatieve bijwerkingen gereduceerd. Onaangename geurtjes worden ook op een causale manier verwijderd.

Wellness-Einrichtung

Spa's & wellnessfaciliteiten

Voor grote oppervlakken zoals wellnessruimten of badkamers wordt onze tijd- en waterbesparende micro-droogstoomzuiger gebruikt. Op deze manier hebben ziektekiemen - vooral in een vochtige omgeving - geen kans, evenmin als chemische resten, die steeds moeilijker te verwijderen zijn en ook de pH-waarde in zwembaden negatief kunnen beïnvloeden.

Vergeleken met conventionele reinigers

Gruppe 3082

80%

Minder plastic

Chemische schoonmaakmiddelen vervuilen niet alleen het afvalwater, maar produceren ook veel plastic afval. Reinigen zonder conventionele schoonmaakmiddelen resulteert in ongeveer 80% minder verpakkingsafval.

95%

Water besparen

Terwijl er normaal gesproken ongeveer 60 liter water nodig is om bijvoorbeeld een vrijstaand huis schoon te maken, is er voor een complete reiniging met microdroge stoom slechts 2-3 liter nodig. Dit betekent dat het waterverbruik met ongeveer 95% kan worden verminderd en kostbare hulpbronnen kunnen worden gespaard.

99,99%

Verwijdering van ziektekiemen

Dankzij een temperatuur van meer dan 180 graden vindt tegelijkertijd thermische desinfectie en reiniging met microdamp plaats. Het resultaat: een kiemreductie van meer dan 99,99 % op alle oppervlakken.

100%

Besparen op schoonmaakmiddelen

Reinigen met droge microdamp maakt het gebruik van chemische producten volledig overbodig. 100% besparing op schoonmaakmiddelen betekent dus 0% impact op het milieu en op de gezondheid van schoonmaakpersoneel, gasten, klanten enz.

Aanbevolen door:

logo_BVLK-d5dd8361
De Federal Association of Food Inspectors beveelt de MediCleantec Micro Cleaner aan na uitgebreide praktijktesten.

Vult u hier het formulier in voor een vrijblijvende afspraak

Gruppe 3082

Neem voor vragen, afspraken en verzoeken contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de eerste kennismaking.

Kruizinga Cleantec en/of

Medeco-Cleantec GmbH

Bert Peter Kruizinga

+31 6 14713201

[email protected]

stoppuhr

Snel antwoord

We nemen binnen 48 uur contact met u op.

handschlag (1)

Persoonlijk contact

We komen persoonlijk naar u toe voor een kennismakingsdemonstratie

Gruppe 3117

Zonder verplichting

Een aanvraag of bericht is geheel vrijblijvend

Wat onze klanten zeggen over MEDECO CLEANTEC

Gruppe 3119
logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven