Over ons

Meer informatie over Medeco Cleantec

Gruppe 3082

Samen met onze partners hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het gebruik van industriële stoom- en droge stoomapparaten voor hygiënische reiniging op alle gebieden. We geven je graag advies en testen onze technologie in jouw bedrijf.

Natuurlijke en duurzame producten voor ons en een gezond, schoon milieu

Met al onze concepten en producten streven we twee duidelijke doelen na: Het behoud van ons milieu en natuurlijke hulpbronnen en het actief beschermen van uw gezondheid en die van uw werknemers, gasten en klanten. In beide gevallen heet de oplossing Green Cleaning en dat is onze missie!

Gruppe 3082
Medeco Cleantec Team
badge

Hoge kwaliteit

We werken met een ervaren en goed presterend team van competente partners op het gebied van handel, distributie, reiniging, desinfectie en productie. Samen ontwikkelen we hoogwaardige producten voor chemische reiniging en desinfectie van alle oppervlakken en de lucht, die uitsluitend in Europa worden geproduceerd. We bieden onze klanten zowel complete oplossingen als individuele toepassingen en producten voor een hogere hygiënestandaard - zonder residuen en resistentievorming.

Hand die Erdkugel hält

Betere milieubescherming

Milieubescherming wordt steeds belangrijker, vooral in de wereld van vandaag. Daarom hebben we ook een grote verantwoordelijkheid tegenover onze kinderen en toekomstige generaties. Daarom is het onze bijzondere zorg om je producten aan te bieden die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn en om milieubelastende chemicaliën en afvalbergen te helpen vermijden.

erfahrung

Duurzame producten

Onze groene schoonmaakoplossingen passen perfect in de duurzaamheidsfilosofie van elk bedrijf, omdat er helemaal geen chemische schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Een bijkomend positief effect: doordat er geen chemische schoonmaakmiddelen meer worden gebruikt, wordt de gezondheid van schoonmaakpersoneel, klanten en gasten actief beschermd. Dit voorkomt vooral allergieën en verbetert de situatie voor mensen met een allergie.

verringerte Kosten

Bespaar tijd en kosten

Onze klanten en hun gebruikers profiteren van milieu- en gezondheidsvriendelijke reiniging, tijdsbesparing en lagere arbeidskosten. Daarnaast hebben de grote besparingen op chemische producten en water ook een zeer positieve economische impact voor onze klanten.

Sicherheitssiegel

Eersteklas service

Naast de milieuvriendelijke aspecten en hoogwaardige producten bieden we je goede ondersteuning en service op locatie. Dit is de enige manier waarop we onze concepten met jou op de lange termijn kunnen realiseren. En we kunnen er zeker van zijn dat je ons graag aanbeveelt bij anderen.

Vult u hier het formulier in voor een vrijblijvende afspraak

Gruppe 3082

Neem voor vragen, afspraken en verzoeken contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de eerste kennismaking.

Kruizinga Cleantec en/of

Medeco-Cleantec GmbH

Bert Peter Kruizinga

+31 6 14713201

[email protected]

stoppuhr

Snel antwoord

We nemen binnen 48 uur contact met u op.

handschlag (1)

Persoonlijk contact

We komen persoonlijk naar u toe voor een kennismakingsdemonstratie

Gruppe 3117

Zonder verplichting

Een aanvraag of bericht is geheel vrijblijvend

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven