Green Cleaning Concept

Uw voordelen met Green Cleaning - Schoner. Goedkoper. Alleen met water.

Gruppe 3082

Netheid is de belangrijkste voorwaarde voor een compromisloze hygiëne en één van de belangrijkste criteria om te bepalen of klanten en gasten graag terugkomen. Met Green Cleaning los je de problemen op die vaak ontstaan bij conventionele schoonmaakprocessen. Residuen, gebrek aan netheid, dure basis- en speciale reiniging, gezondheidsrisico's door chemische reinigingsmiddelen en de favoriete vuile hoekjes van inspecteurs zijn verleden tijd met ons 3-pijler concept.

Als de uitvinders van het Green Cleaning Concept zijn wij de eersten ter wereld die al bijna 5 jaar lang hun hele bedrijf omzetten naar chemisch reinigen zonder chemicaliën. Hiervoor hebben we de apparaten en accessoires verder ontwikkeld en aangepast, zodat ze zeer robuust en krachtig zijn en eenvoudig te bedienen.

Samen met onze decennialange ervaring en onze uitgebreide knowhow in schoonmaken en vooral in groen schoonmaken, kunnen we bestaande procedures en processen individueel omzetten en optimaliseren en competente training en procesondersteuning bieden.

Het reinigingsconcept

Gruppe 3082

Ons Green Cleaning Concept is gebaseerd op 3 pijlers en stelt je in staat om probleemgebieden effectiever schoon te maken en om onderhoudsschoonmaak op veel gebieden sneller uit te voeren. Gewoon met droge microstoom en zonder reinigingsmiddelen voor een perfecte en hygiënische reiniging van alle oppervlakken.

We laten je precies zien hoe dit werkt in een eerste demonstratie en analyse van de schoonmaaksituatie op locatie. Vervolgens bespreken we samen de best mogelijke oplossing, die eenvoudig te implementeren is binnen het kader van je huidige schoonmaakproces. We laten u hierin niet alleen en bieden ook begeleidende training tegen de achtergrond van uw huidige personeelssituatie.

In het geval van speciale problemen, zoals een hoog kalkgehalte in het water, kunnen we geschikte oppervlakteafwerkingen aanbieden die zacht zijn voor materialen, beter voorkomen dat kalk zich vastzet en het schoonmaken vereenvoudigen.

Play Video

Vraag nu een gratis demonstratie en adviesgesprek aan.

1

Door het gebruik van microdroogstoomapparaten creëer je permanent betere netheid en hygiëne zonder resten van chemicaliën en verkort je de werktijd op veel gebieden.

2

Na een grondige analyse optimaliseren we uw reinigingsprocessen door microstoomreiniging te integreren in uw werkprocessen. Gestandaardiseerde procedures vereenvoudigen het werk, maken het sneller en verminderen de fysieke inspanning.

3

Met een speciale, natuurlijke afwerktechnologie op basis van silicium beschermen we de oppervlakken, kan vuil niet meer binnendringen en kan kalkaanslag gemakkelijker worden verwijderd.

Green Cleaning Academie

Om het voor bestaande en nieuwe klanten nog gemakkelijker en effectiever te maken om nieuwe medewerkers te trainen in het reinigen met microdroogstoom, hebben we onze eigen online academie gecreëerd waarmee toekomstige Green Cleaners zelfstandig de benodigde knowhow kunnen verwerven - en in alle talen die ze nodig hebben.

Ons e-learning platform maakt eenvoudig, gestandaardiseerd en vooral onafhankelijk leren mogelijk. Hiervoor worden met name leervideo's gebruikt, die de benodigde kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier overbrengen - dankzij de mogelijkheid van ondertiteling in een groot aantal talen - zodat ook werknemers met een taalbarrière een gedegen training kunnen krijgen.

Naast leervideo's met game-elementen omvat het e-learningconcept ook klassieke werkboeken waarin het geleerde schriftelijk wordt vastgelegd. Zo kunnen werkgevers precies zien welke leervorderingen hun werknemers maken en welke kennis ze al hebben verworven. Een ander groot voordeel is dat directeuren, eigenaren of huishoudelijke hulpen slechts een fractie van de eerdere trainingstijd hoeven te investeren en effectief worden ontlast - met tegelijkertijd een hogere trainingskwaliteit.

Cute girl with red curls watching online tutorial or lesson on laptop, smiling listening and looking attentively, making notes in copybook, sitting at kitchen table with smartphone and cup of coffee

Uitnodiging voor een introductiedemonstratie

Organiseer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel antwoord

Persoonlijk contact

Zonder verplichting

Uitnodiging voor een introductiedemonstratie

Organiseer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel antwoord

Persoonlijk contact

Zonder verplichting

De voordelen van Green Cleaning in een oogopslag

Gruppe 3082
White plastic double glazing window and bright blue sky background, view on outside from home isolation

Netheid op het hoogste niveau

Perfect schoon zonder restjes!

Met MediCleanTec Micro droge stoomunits kunnen alle oppervlakken en probleemzones (betegelde ruimtes, sanitaire ruimtes, vloeren met structuur of keukenruimtes en koelruimtes) tot in de poriën worden gereinigd.

Bij meer dan 180°C en een druk van meer dan 9 bar wordt verzadigde stoom geproduceerd met een watergehalte van slechts 5%, die doordringt tot in de kleinste microstructuren.

Dit maakt zelfs het meest hardnekkige vuil los en zorgt voor een absolute reinheid op alle oppervlakken zonder resten achter te laten.

Umweltschonend

Milieuvriendelijk

Green Cleaning maakt chemische reinigingsmiddelen overbodig, die volledig worden geloosd in het afvalwater. Bovendien is er geen plastic afval meer van verpakkingen.

Bovendien is er 95% minder water nodig bij het reinigen met droge microstoom. Vooral in keukens die anders vaak "onder water staan", kan het waterverbruik enorm worden verminderd.

Bijvoorbeeld: het waterverbruik per kamerschoonmaak in een hotel is ongeveer 30-40 liter per schoonmaakbeurt - voor micro droge stoomreiniging is slechts 1,5 liter nodig.

Kostenersparnis

Enorme kostenbesparing

Geen schoonmaakmiddelen betekent ook: geen kosten voor schoonmaakmiddelen. Dit is echter niet het enige besparingspotentieel van het Green Cleaning concept.

De lage waterbehoefte van de MediCleanTec Micro Cleaner vermindert bovendien de uitgaven voor water en afvalwater.

Tegelijkertijd kunnen de arbeids- en personeelskosten worden verlaagd door kortere reinigingstijden en het wegvallen van basis- en speciale reiniging.

Door oppervlakken te beschermen met chemicaliënvrije reiniging en afwerking, kunnen renovatie- en investeringskosten voor bijvoorbeeld gordijnen, tapijten of meubels uiteindelijk worden vermeden.

Zeitersparnis

Verkorting van de reinigingstijd

Green Cleaning verkort de schoonmaaktijd aanzienlijk in de meeste toepassingen, waardoor het personeel effectiever kan worden ingepland.

Vooral in de horecasector zijn er vaak maar beperkte tijdslots beschikbaar voor het schoonmaken van kamers, wellness- en sanitaire ruimtes, keukens, enz. Tegelijkertijd is het handhaven van onberispelijke hygiënische normen een must.

Reinigen met micro-droogstoom is daarom de optimale oplossing, omdat de overeenkomstige reinheid in korte tijd en zonder de noodzakelijke lange droogtijden wordt bereikt.

bathroom-ge2a81a170_1920

Perfecte hygiëne

Een erkend onafhankelijk laboratorium heeft de hoge kiemreductie bij gebruik van de MediCleanTec Micro Cleaner bevestigd.

Concreet komt de kiemreductie in een normaal reinigingsproces met microdroge stoom overeen met log level >5, wat gelijk staat aan medische desinfectie en betekent dat 99,999% van alle kiemen wordt geïnactiveerd.

Als deze bovendien wordt gedesinfecteerd met HB Solution, kan zelfs het log level>7 worden bereikt, wat 99,99999% minder bacteriën betekent.

Overigens: dankzij de enorme kiemreductie al tijdens het wissen, bestaat er geen gevaar dat resistente kiemen zich ontwikkelen.

Prococoon-

Afwerking met Prococoon

Voor permanent eenvoudigere reinigingsprocessen - vooral in probleemgebieden - zorgt een oppervlaktebehandeling met ProCocoon ervoor dat elk oppervlak effectief wordt verfijnd met natuurlijk silicium tot in de haarvaten.

Vuil en resten (zoals kalk in badkamers) kunnen zich dan niet meer goed hechten aan het oppervlak. Ze worden alleen afgezet op de aangebrachte siliciumlaag. Dergelijk vuil kan dan in minder tijd, veel gemakkelijker en zelfs hygiënischer worden verwijderd.

Titelbild-medeco-cleantech-678x381_480x480

Gezondheid en veiligheid op het werk

Conventioneel schoonmaken met chemicaliën kan een merkbare invloed hebben op de gezondheid van zowel schoonmakers als gasten/klanten.

De afwezigheid van aërosolen en chemische resten elimineert deze stress voor de luchtwegen of voor allergiepatiënten.

Tegelijkertijd vereist het reinigen met onze MediCleanTec Micro Cleaner minder fysieke inspanning, wat is bevestigd door een ergonomisch expertadvies. Bijzonder moeilijk bereikbare plaatsen kunnen veel gemakkelijker en zonder gevaarlijk traplopen worden bereikt.

BVLK

Samenwerkingspartner van de Duitse federatie van voedselinspecteurs e.V.

We zijn er trots op dat we de officiële samenwerkingspartner zijn van de Duitse federatie van voedselinspecteurs.

De MediCleanTec Micro Cleaner werd in gebruik getest door experts van de vereniging en vervolgens omschreven als het "ontbrekende element" in keukenreiniging.

Sindsdien draagt elk van onze microreinigers het BVLK-zegel en wordt het actief aanbevolen aan de leden van de vereniging.

Sauberkeit

Natuurlijke desinfectie

Betrouwbare desinfectie is op veel gebieden essentieel. Het Green Cleaning Concept biedt twee optimale en chemicaliënvrije oplossingen.

Bij het reinigen met onze Micro Cleaners vindt automatisch thermische desinfectie plaats door de hoge temperaturen, waardoor ziektekiemen worden geïnactiveerd.

Daarnaast hebben we HB Solution ontwikkeld, een volledig natuurlijk desinfectiemiddel op basis van zuiver silicium dat kan worden gebruikt voor zowel veegdesinfectie als verneveling.

Uitnodiging voor een introductiedemonstratie

Organiseer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel antwoord

Persoonlijk contact

Zonder verplichting

Uitnodiging voor een introductiedemonstratie

Organiseer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snel antwoord

Persoonlijk contact

Zonder verplichting

Ook u kunt profiteren van ons Green Cleaning Concept

Gruppe 3082

Duizenden klanten profiteren nu van de voordelen van Green Cleaning. Onze klanten zijn onder andere:

Gerenommeerde restaurants en keukens (sterrenchefs), kantines, cateraars en fastfoodketens

Bekende hotels, waaronder 4- en 5-sterrenhotels, die nu uitsluitend met droge microstoom reinigen

Grote ziekenhuizen, verpleeghuizen en serviceflats en organisaties in de ouderenzorg

Medische praktijken, revalidatieklinieken, cosmetische chirurgen, apotheken en fitness- of schoonheidsstudio's

Supermarkten, voedselproductiebedrijven, winkels met verkoop- en bezorgvoertuigen, slagers en bakkerijen

Scholen en kleuterscholen, gemeentelijke voorzieningen

Schoonmakers, restaurateurs, onderhoudsbedrijven voor auto's en boten en nog veel meer.

Play Video

Alexander Schwabl legt uit waarom hij de voorkeur geeft aan groen schoonmaken in zijn Hotel Alpin Juwel

Uw vragen & onze antwoorden

Gruppe 3119

Vult u hier het formulier in voor een vrijblijvende afspraak

Gruppe 3082

Neem voor vragen, afspraken en verzoeken contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de eerste kennismaking.

Kruizinga Cleantec en/of

Medeco-Cleantec GmbH

Bert Peter Kruizinga

+31 6 14713201

[email protected]

stoppuhr

Snel antwoord

We nemen binnen 48 uur contact met u op.

handschlag (1)

Persoonlijk contact

We komen persoonlijk naar u toe voor een kennismakingsdemonstratie

Gruppe 3117

Zonder verplichting

Een aanvraag of bericht is geheel vrijblijvend

Wat onze klanten zeggen over MEDECO CLEANTEC

Gruppe 3119
logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven