Leestijd: 0 minuten

Medeco Cleantec steunt het Rotary-initiatief Einde Plastic Soep

14. november 2023 | Medeco Cleantec

Geen chemicaliën, laag waterverbruik en effectief vermijden van plastic afval - Medeco Cleantec GmbH's groene reinigingsconcept op basis van microdroge damp is niet alleen innovatief, maar ook goed voor het milieu. Voor het bedrijf uit Rosenheim was er dan ook geen sprake van om supporter en partner te worden van het End Plastic Soup initiatief, waarachter 800 Rotary- en Rotaractclubs van over de hele wereld.

Plastic afval vermijden

Het End Plastic Soup-initiatief, dat in 2018 werd opgericht door de Rotary Clubs in Amsterdam, heeft als duidelijk doel zeeën en oceanen tegen 2050 te bevrijden van plastic afval - net als rivieren, meren, bossen, parken en straten. De Green Cleaning Systems van Medeco Cleantec GmbH, die uitsluitend met droge microdamp reinigen en desinfecteren, leveren hier ook een kleine bijdrage aan.

End_Plastic_Soup_720x

Medeco's Microcleaners hebben niet meer nodig dan een beetje water om grondige reiniging en hygiëne te bereiken. Dit wordt gegarandeerd door de microdroge stoom met een temperatuur van meer dan 180 graden, een zeer laag vochtgehalte van slechts vijf procent en een hoge druk. Dit resulteert als het ware in thermische reiniging en desinfectie, waardoor alle resten worden verwijderd en eventuele ziektekiemen in hoge mate worden gereduceerd.

Meer informatie op www.medeco-cleantec.de.

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven