Leestijd: 0 minuten

Chemisch-vrije lenteschoonmaak

14. november 2023 | Medeco Cleantec

Het stof en vuil van de wintermaanden uit je huis of flat halen in de lente is voor veel mensen een vaste datum op de jaarkalender. Er is een groeiende trend om agressieve chemische reinigingsmiddelen zoveel mogelijk te vermijden. De oplossing: water en een schoonmaakdoekje met koperpigmenten is alles wat je nodig hebt om je eigen vier muren niet alleen schoon, maar ook hygiënisch schoon te krijgen.

99,9 procent van alle virussen en bacteriën in het huishouden kunnen worden verwijderd met het 2-in-1 koperdoekje, een zacht microvezeldoekje dat niet krassende koperpigmenten bevat. Verschillende onafhankelijke testlaboratoria, waaronder dat van de Medische Universiteit van Innsbruck, die hielp bij de ontwikkeling van het 2-in-1 koperdoek, kwamen tot deze conclusie. De koperpigmenten in de stof vernietigen geabsorbeerde virussen en bacteriën in de doek, waardoor de verspreiding van ziektekiemen in het huishouden of hun vermenigvuldiging in de doek wordt beperkt.

Reinigen en desinfecteren met één doekje

De gepatenteerde hightech doekjes, die worden geproduceerd in Oostenrijk, hoeven alleen te worden bevochtigd en zijn dan de juiste keuze voor grondige reiniging en desinfectie van alle oppervlakken. Schoonmaakmiddelen zijn overbodig. Bovendien maakt het desinfecterende effect van de koperen doek ook een einde aan onaangename geurtjes in de doeken en op oppervlakken, die anders vaak voorkomen bij poetsdoeken, vooral in de badkamer en keuken.

wipeANDclean

Goed voor het milieu, de gezondheid en het huishoudbudget

De voordelen van de 2-in-1 koperdoek liggen voor de hand gezien de werking: volledig afzien van chemische schoonmaakmiddelen is goed voor het milieu, je eigen gezondheid en natuurlijk je huishoudbudget. Temeer omdat de innovatieve reinigingsdoeken volgens wetenschappelijke tests minstens 100 keer in de wasmachine kunnen worden gewassen zonder hun prestaties te verliezen.

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven