Leestijd: 0 minuten

Kristalhelder – in de waarste zin van het woord

14. november 2023 | Medeco Cleantec

Het feit dat conventionele schoonmaakmiddelen nooit residuvrij zijn, is nergens duidelijker dan bij het schoonmaken van ramen en glazen oppervlakken. Ondanks grondig afvegen en speciale glasreinigers blijven er bijna altijd strepen achter, die niets anders zijn dan resten van het gebruikte reinigingsmiddel.

Zelfs als ramen en dergelijke er schoon uitzien na het vegen, ondanks een paar strepen, is de vreugde niet van lange duur. De reden: de kleinste resten van schoonmaakmiddelen of kalk uit het water kunnen zich onmiddellijk hechten aan nieuw vuil. Alleen op echt residuvrije oppervlakken zullen vuil en bacteriën geen voet aan de grond krijgen.

Een toestand die in een handomdraai kan worden bereikt door te reinigen met droge microstoom. Bij meer dan 180°C en een druk van meer dan 9 bar wordt verzadigde stoom geproduceerd met een watergehalte van slechts 5%, die doordringt tot in de kleinste microstructuren. Dit maakt zelfs het meest hardnekkige vuil los en zorgt voor een absolute reinheid op alle oppervlakken zonder resten achter te laten. Bij het reinigen van ramen en glazen oppervlakken betekent dit: geen strepen en langdurig schoon!

Lees meer in de video: www.youtube.com/watch?v=0uW-0EDicaw

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven