Leestijd: 0 minuten

Hierdoor kunnen bekleding en leer voorzichtig maar grondig worden gereinigd

14. november 2023 | Medeco Cleantec

De meeste gestoffeerde meubels met stoffen bekleding, maar vooral leren meubels, kunnen een echte uitdaging zijn als het gaat om schoonmaken. Zowel chemische middelen als overmatig vocht kunnen het materiaal aantasten en op lange termijn beschadigen. Reinigen met microdroge stoom is daarom de ideale keuze voor gevoelige stoffen en oppervlakken.

- Nauwelijks vocht: De Micro Cleaners genereren droge microstoom met een watergehalte van slechts ongeveer 5%. Met deze zogenaamde verzadigde stoom, bestaande uit minuscule dampmoleculen (geen waterdruppels!), kunnen zelfs vochtgevoelige materialen moeiteloos, residuvrij en duurzaam worden gereinigd - zonder daaropvolgende droogtijden.

- Geen chemicaliën: Natuurlijke stoffen zoals leer, linnen of wol kunnen ernstig beschadigd raken door chemische schoonmaakmiddelen. Reinigen met droge microdamp maakt het gebruik van chemische producten volledig overbodig, wat ook het milieu en de gezondheid beschermt.

- Absolute hygiëne: dankzij een temperatuur van meer dan 180 graden vindt tegelijkertijd thermische desinfectie en reiniging met microdroge stoom plaats. Het resultaat: een kiemreductie van meer dan 99,99 % op alle oppervlakken. Een doorslaggevend voordeel, vooral voor huishoudens met kinderen en dieren.

- Overal te gebruiken: 9 bar druk en een breed scala aan accessoires maken de Micro Cleaner tot een allround apparaat waarmee je zelfs moeilijk bereikbare plekken effectief kunt reinigen en desinfecteren.

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven