Leestijd: 0 minuten

Het ticket naar echte hygiëne

14. november 2023 | Medeco Cleantec

De coronavirus pandemie heeft ons geleerd om weer meer aandacht te besteden aan reinheid en hygiëne. Om het virus in te dammen zijn er een groot aantal voorzorgsmaatregelen genomen om met name openbare en drukbezochte gebieden schoon te houden. Maar niet alle netheid is hetzelfde. Hoe groot de inspanningen ook zijn, er blijven vaak resten achter op de oppervlakken die niet zichtbaar zijn met het blote oog, maar wel een broedplaats vormen voor de vorming van micro-organismen. Maar met de Clean Card kunnen zelfs deze laatste restjes worden opgespoord!

Het proces is heel eenvoudig: besproei het te testen oppervlak met een beetje water en wrijf er een paar keer krachtig met de testkaart overheen. Vervolgens ontvang je het resultaat in slechts 30 seconden, dat kan worden ingedeeld in vier niveaus van "optimaal schoon" tot "kritiek/niet schoongemaakt", afhankelijk van de visuele weergave op de kaart. Op deze manier is het eenvoudig om te bepalen of ogenschijnlijk schone oppervlakken extra nabewerking nodig hebben.

Vooral in openbare faciliteiten zoals restaurants of ziekenhuizen is een compromisloze hygiëne een van de belangrijkste zaken - er kunnen tenslotte levens van afhangen. In dergelijke gebieden biedt de Clean Card een ideale mogelijkheid om te controleren of een gebied echt "klinisch schoon" is achtergelaten.

Aangezien het product niet meer dan een beetje water nodig heeft, lang houdbaar is en na gebruik gemakkelijk met het restafval kan worden weggegooid, is het niet alleen efficiënt maar ook milieuvriendelijk. Om deze redenen wordt de Clean Card onder andere aanbevolen door de Duitse federatie van voedselinspecteurs.

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven