Leestijd: 0 minuten

Begin het fietsseizoen fris gereinigd – zonder chemicaliën

14. november 2023 | Medeco Cleantec

Uiterlijk in april luiden echte tweewielerfans het motorseizoen in. Maar nadat je racefiets, mountainbike of e-bike een paar maanden in winterslaap is geweest, is een complete grondige schoonmaakbeurt aan te raden voor je eerste tocht. Dit loont niet alleen qua uiterlijk, maar zorgt ook voor een goed onderhouden en optimaal lopende fiets waar je lang plezier van kunt hebben. Juist daarom vermijden echte fietsliefhebbers chemische schoonmaakmiddelen volledig. Het professionele alternatief: reinigen met droge microdamp. De voordelen van chemisch reinigen spreken voor zich:

  • Dankzij de druk van 9 bar bereikt de droge microdamp elke plek, zelfs moeilijk bereikbare plekken zoals rondsels & co. en verwijdert daar effectief al het vuil.
  • Met een watergehalte van slechts 5% laat de micro-drogende damp geen vocht achter op de fiets - nadrogen om roest te voorkomen is dus niet nodig.
  • Chemische reinigingsmiddelen laten altijd resten achter die - vooral in combinatie met zonlicht - het lakwerk en gevoelige onderdelen kunnen aantasten.
  • In tegenstelling tot conventionele stoomreinigers is droge stoom extreem zacht en kan geen schade veroorzaken.
  • Door chemische reinigingsmiddelen overbodig te maken, kunnen tweewielers gemakkelijk buiten worden gereinigd zonder afvalwater en de natuur te vervuilen.

Trouwens: Motorfietsen, scooters, brommers en natuurlijk auto's kunnen ook optimaal en voorzichtig worden gereinigd met micro-droogstoom.

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven