Leestijd: 0 minuten

Medeco neemt deel aan het Groene Zomerkamp

14. november 2023 | Medeco Cleantec

Het Green Summer Camp viert dit jaar zijn première als het eerste brancheoverschrijdende duurzaamheidsbarkamp. Van 3 tot 5 juli komen geïnteresseerden bijeen in het Schlosshotel Blankenburg om duurzaam beheer te bespreken, ervaringen uit te wisselen en gezamenlijke oplossingen te schetsen. Een geweldige kans die Medeco-directeur Fritz Pattis niet aan zich voorbij wil laten gaan.

"Het onderwerp duurzaamheid raakt al lang elke industrie en elk gebied van het leven. Daarom vind ik het idee om zowel de uitdagingen als de kansen die hieruit voortvloeien te bespreken met mensen uit een breed scala aan industrieën en gebieden des te spannender. Nieuwe ideeën en suggesties stromen ook voortdurend binnen in ons Green Cleaning Concept."

Het Groene Zomerkamp is bewust gepland als een bar kamp, d.w.z. als een "unconferentie". Dit betekent dat er vooraf geen vast programma is gepland. In plaats daarvan bespreken alle deelnemers aan het begin van het evenement de onderwerpen die hen na aan het hart liggen. Dit resulteert in een gezamenlijk ontwikkeld sessieplan. Gedurende de drie dagen van het evenement kunnen deelnemers dan vrij beslissen welke sessies ze willen bijwonen. Tussen de sessies door is er natuurlijk genoeg tijd om te netwerken en het prachtige Harz landschap te verkennen.

Meer informatie op www.greensign.de/academy/green-summer-camp/.

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven