Leestijd: 0 minuten

E-learning om een groene schoonmaker te worden

14. november 2023 | Medeco Cleantec

Om het voor bestaande en nieuwe klanten nog makkelijker en effectiever te maken om nieuwe medewerkers te trainen in het reinigen met micro-droogstoom, heeft Medeco een eigen online academie opgezet, die toekomstige Green Cleaners kunnen gebruiken om zelfstandig de benodigde expertise op te doen - en in alle benodigde talen.

Het e-learningplatform op www.green-cleaning-academy.com maakt eenvoudig, gestandaardiseerd en vooral onafhankelijk leren mogelijk. Hiervoor worden met name leervideo's gebruikt, die de benodigde kennis op een duidelijke en begrijpelijke manier overbrengen - dankzij de mogelijkheid van ondertiteling in een groot aantal talen - zodat ook werknemers met een taalbarrière een gedegen training kunnen krijgen.

Naast leervideo's met gamification-elementen omvat het e-learningconcept ook klassieke werkboeken waarin het geleerde schriftelijk wordt vastgelegd. Zo kunnen werkgevers precies zien welke leervorderingen hun werknemers maken en welke kennis ze al hebben verworven. Een ander groot voordeel is dat directeuren, eigenaren of huishoudelijke hulpen slechts een fractie van de eerdere trainingstijd hoeven te investeren en effectief worden ontlast - met tegelijkertijd een hogere trainingskwaliteit.

Meer interessante blogberichten

screenshot.554

Heb je onze Green Cleaning Song al gehoord?

Cute baby with rattle lying on bed at home

Schoonmaken zonder chemicaliën: Bescherm baby’s en kinderen tegen resten van schoonmaakmiddelen

Heizungsreinigung

Effectieve en chemicaliënvrije radiatorreiniging met droge microdamp

logo (1)

Kruizinga Cleantec
Agaat 13
2691 SL ‘s-Gravenzande

Tel.: +31 6 14713201
E-Mail: [email protected]
naar het contactformulier

Certificeringen

 

© 2024 - medeco cleantec GmbH

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
×
js_loader
Scroll naar boven